Stay With Steel

För Er som vill vara anonyma i Amsterdam

Mitt i centrala Amsterdam, nära både Leidseplein och Red Light District, finner Ni Stay With Steel. Denna inte så kända lilla pärla är ett Bed&Breakfast i den lite övre prisklassen. Beläget på bottenvåningen i ett hus är det en slags svit på runt 24m2. Här finner Ni säng, ett rött badkar, dusch, wc, tv, kyl samt spis. Allt var till belåtenhet även om det var aningen kallt på natten när jag var där i oktober månad.

Frukost går att fås mot en tilläggsavgift och förtärs då på ett av caféerna som ligger precis bredvid. Vill Ni ordna frukost på egen hand är det inga problem då det finns gott om caféer och dylik i närheten.

Stay With Steel drivs av ett par syskon som bor på de övre våningarna i samma hus. De är väldigt trevlig, svarar mer än gärna på frågor och kan hjälpa Er att bli uppskrivna på gästlistor för diverse nattklubbar i Amsterdam.

En intressant och udda aspekt är hur bokningen samt betalningen går till. Att boka en vistelse på Stay With Steel görs genom en förfrågan via ett mail till nedanstående adress. Är rummet ledigt de önskade datumen får Ni portkoden mailade till Er. Denna portkod gör att Ni kommer in genom porten och kan hämta det kuvert med nyckel som behövs för att komma in i lägenheten. Kuvertet ligger i porten. När dagarna gått och det är dags att betala för vistelsen görs det genom att lägga kontanter i ett kuvert som Ni lämnar i lägenheten. Allt detta utan att faktiskt träffa en enda person. Helt anonymt för den som vill med andra ord.

[ad#inkontent2]

Ni kan själva räkna ut vid vilka tillfällen jag rekommenderar en vistelse på Stay With Steel.

Pris:
ca 1600:-/natt

Betalningsalternativ:
Kontant

Adress:
Stay With Steel
Staalstraat 32
1011 JM
Amsterdam
Holland

Hemsida:
http://www.staywithsteel.com/

Email:
info@staywithsteel.com